delegation.jpg Pomparmel_2_WEB01kl.jpg rijstkwekersMopti.jpg 1wtr_tuin_kl.jpg

logo_znklimaatspiegelemail.jpg

 

logo_nousonsemouille.png

 

Peducatief.JPG

 

PROTOS

Document acties

Nieuws

Wat als... Europa geen adaptatiestrategie had?
De adaptatiestrategie van de EU baseert zich onder andere op de besproken JRC PESETA II studie. Dit onderzoek brengt de impact van de klimaatverandering in Europa in kaart voor de laatste decennia van deze eeuw, in de veronderstelling dat geen voorbereidende acties op deze veranderingen worden ondernomen.
600 keer meer vraag naar water dan eind vorige eeuw
IPS - Er is vandaag zeshonderd keer meer vraag naar water in de wereld dan aan het einde van de twintigste eeuw, meldt de internationale waterorganisatie Global Water Partnership (GWP). Een derde van de wereldbevolking kampt met een tekort aan water. Om watervoorraden verstandig te beheren moet je ook de energienoden aanpakken, stelt GWP.
VN te optimistisch over armoedebestrijding
NEW YORK, 8 juli 2014 (IPS) - Verschillende Millenniumdoelen zijn gehaald of kunnen gehaald worden voor de deadline eind 2015, stellen de Verenigde Naties in een gisteren (maandag) verschenen rapport. Ontwikkelingsorganisaties vinden dat de VN een "te optimistisch" beeld schetsen.
Jaarverslag 2013 PROTOS
Het Jaarverslag 2013 van PROTOS is gepubliceerd. Je vindt er de grote lijnen van het jaar 2013, de voorstelling van een project per regio, de financiële verslaggeving en de milieu- en sociale indicatoren binnen de GRI-rapportering.
Meer...
Nieuwsbrief
Inschrijven Nieuwsbrief
(Required)

 

Banner_200x600_Protos_A.jpg

logo_2015detijdlooptalarm.gif

11_be.png-en

IKVW_logo2.jpg

 

logo111111RGB.jpg

 

cncd_web200x69037f8.gif