delegation.jpg DSC00250klll.jpg vrouwwaterwaskl.jpg Haiti_kindkll.jpg

logo_znklimaatspiegelemail.jpg

 

logo_nousonsemouille.png

 

Peducatief.JPG

 

PROTOS

Document acties

Nieuws

Satellietbeelden alarmeren over recordsnelheid waarmee polaire ijskappen slinken
De Europese satelliet CryoSat-2, die metingen uitvoert over de dikte van de polaire ijskappen in Groenland en Antarctica, geeft aan dat het poolijs vandaag smelt tegen een snelheid van zo’n 500 km³ per jaar. Dat is meer dan het dubbele van wat in 2009 werd gemeten, en het verraadt de enorme impact die de klimaatverandering momenteel reeds heeft.
De watervoetafdruk van energie
ARGUS actueel: Intussen zijn we behoorlijk vertrouwd met de CO2-voetafdruk van energie. Maar energie heeft ook een enorme wátervoetafdruk. En die brengen we te zelden in rekening.
INFOAVOND woensdag 17 september - 19u30
Wil je PROTOS wat beter leren kennen of wil je te weten komen wat je eventueel als vrijwilliger kan doen? Kom dan zeker eens langs!
AMIASZI in Isale: een fotoverslag
Evelyne Blondeel (26) is projectmedewerker watertechnologie aan de UGent en vrijwilliger bij PROTOS. In februari 2014 trok ze op avontuur door Uganda, Rwanda en Burundi. In dat laatste land bezocht Evelyne het project AMIASZI in Isale, een programma van PROTOS rond voedselzekerheid. Hieronder lees je haar reisverslag en kan je enkele foto’s van haar bezoek bekijken.
Meer...
Nieuwsbrief
Inschrijven Nieuwsbrief
(Required)

 

Banner_200x600_Protos_A.jpg

logo_2015detijdlooptalarm.gif

11_be.png-en

IKVW_logo2.jpg

 

logo111111RGB.jpg

 

cncd_web200x69037f8.gif